Thursday, May 17, 2007

Maini catifelate in toate anotimpurile

Ceea ce observ eu la cineva, imediat dupa fata, normal, sunt mainile. Delicatetea mainilor este un atuu al feminitatii si nu numai, si trebuie pastrat in orice anotimp... cu mici trucuri. Uitati de toate sfaturile de pana acum... Va spune cineva care a testat pe propria-i piele...

Tratament pentru maini
O masca proaspat preparata da tenului luminozitate. Dar oare mainile nu pot fi si ele rasfatate cu un asemenea tratament? Se prepara repede, nu costa mult, iar mainile devin moi si catifelate in doar cateva minute. Iata cateva motive pentru care merita sa iti dedici 20 de minute pe saptamana pentru frumusetea mainilor tale. Samburii de gutuie, cartoful, mierea, uleiul de masline, sucul de morcov sau laptele sunt doar cateva dintre ingredientele perfecte ale unui tratament pentru maini agresate de diferiti factori externi.

Cinci masti naturale:
  1. Doua linguri de samburi de gutuie se paseaza si se amesteca cu lapte cald. Cu aceasta pasta se dau mainile, timp de 15 minute, apoi se spala cu apa.
  2. Se prepara o masca din cartofi fierti, unt si lapte. Piureul caldut se intinde pe maini, in strat gros, tipm de 10 minute. Se clatesc mainile cu apa rece, apoi cu apa calda si iar cu apa rece.
  3. Se ung mainile cu suc de morcov si se lasa 10 minute, apoi se clatesc mai intai cu lapte si apoi cu apa calda.
  4. Neutralizeaza efectul detergentilor asupra mainilor, scufundandu-ti mainile in apa cu otet timp de 5 minute. Apoi aplica o crema cu glicerina.
  5. Prepara o masca dintr-o lingura cu miere si una cu ulei de masline. Intinde aceasta masca pe maini si unghii, 15 minute.

No comments: